27 82 22 29 - Ring til os gratis og uforpligtende

Det kan oftest være en rigtig god ide, at få udarbejdet et testamente. Dette uanset om du er enlig, samlever eller ægtefælle. Et testamente giver dig mulighed for at bestemme hvorledes arven efter dig skal fordeles. Dette kan have en rigtig stor betydning for dine efterladte.

Såfremt reglerne efter arveloven, skaber en tilfredsstillende arvefordeling for dig, har du som udgangspunkt ikke brug for et testamente. Der findes dog mange muligheder med et testamente som desværre overses. Det anbefales derfor at du ringer kort og uforpligtende til en testamenterådgiver og hører mere om dine muligheder. Vidste du eksempelvis, at du har mulighed for at lave et børnetestamente? Et børnetestamente vil i tilfælde af din død fortælle myndighederne, hvem du ønsker der skal overtage forældremyndigheden til dine børn. Ofte kan du i forbindelse med udarbejdelsen af dit eget testamente, få oprettet et gratis børnetestamente. Dette tilbyder vi dig hos Testamente Rådgivning.

Med et testamente kan du tillige sikre dig, at arven efter dig tilfalder dem du ønsker. Er du eksempelvis sikret imod at staten arver efter dig? Der er mange overvejelser som er værd at gøre sig. Vi hjælper dig med at klarlægge dine omstændigheder, når du er rede til at tage stilling.

Når du har oprettet et testamente, kan du som udgangspunkt lægge testamentet lidt i gemmerne. Det er dog vores varmeste anbefaling, at gennemgå testamentets indhold med jævne mellemrum. Dette særligt når der sker en større begivenhed i dit liv. Dette kan eksempelvis være i tilfælde af ægteskab, ved skilsmisse, ved børneforøgelse, eller ved ejendomskøb. Her skal du sikre dig, at dit testamente stadig opfylder dine ønsker og behov. Henvend dig eventuelt, til samme testamenterådgiver som oprindeligt udarbejdede dit testamente og få foretaget rettelserne.

Såfremt du har nogle spørgsmål til ovenstående eller til testamenter generelt, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, gratis og uforpligtende, på tlf.nr.: 2782 2229 eller ved e-mail: Kontakt@testamenteraadgivning.dk.

 

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

 

M.v.h. Testamente Rådgivning.

UFORPLIGTENDE

RÅDGIVNING PÅ TELEFONNR.:
 +45 27 82 22 29