27 82 22 29 - Ring til os gratis og uforpligtende

Da domstolene gik i nødberedskab den 13. marts 2o2o – grundet COVID-19, betød det blandt andet, at notarforretninger kun blev opretholdt i et meget begrænset omfang. Dette har haft betydning for muligheden af oprettelse af notartestamenter og fremtidsfuldmagter, hvortil vidnetestamenter og generalfuldmagter, måtte anvendes som alternativ.

Men, nu genåbner domstolene notarforretningerne – hvortil private – som erhvervsdrivende, har mulighed for at komme for notaren.

En notar er en person, der kan bekræfte underskrivning af testamenter og andre dokumenter. Oftest drejer notarforretningen sig om testamenter. Notarforretninger foretages i alle retskredse uafhængig af bopæl/forretningssted.


Den enkelte byret beslutter, hvordan notarforretningerne gennemføres, herunder om kunderne skal bestille tid online eller telefonisk, og om byretten reserverer tid i åbningstiden til disse notarforretninger m.v. Alle byretter offentliggør oplysninger om den lokale ordning på rettens egen hjemmeside. Du kan finde din nærmeste retskreds ved at indtaste din adresse her: https://www.domstol.dk/find/Pages/findminretskreds.aspx

Har du nogen spørgsmål til ovenstående, eller blot til testamenter generelt, er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på tlf.nr.: 2782 2229 eller pr. mail: Kontakt@testamenteraadgivning.dk

Med ønske om godt helbred,

Henriette Schmidt v/ Testamente Rådgivning

UFORPLIGTENDE

RÅDGIVNING PÅ TELEFONNR.:
 +45 27 82 22 29