27 82 22 29 - Ring til os gratis og uforpligtende

Vi kan glædeligt meddele, at vi nyligt har indgået et spændende samarbejde med Danske Seniorer.

Danske Seniorer er landets ældste ældreorganisation, og er landsdækkende med både organisationsmedlemmer og medlemsforeninger, -klubber og -institutioner.

Danske Seniorer arbejder for at sikre en tryg og værdig alderdom – Vi opfordrer alle med samme værdisæt, til at støtte Danske Seniorer og deres beundringsværdige arbejde.

Læs mere om Danske Seniorer’s værdisæt her: https://danske-seniorer.dk/om-os :

Vi arbejder for, at alle får mulighed for en tryg seniortilværelse, dertil hører :

  • rette pille i rette mund: alle der får mere en 3 slags medicin skal have ret til en årlig gennemgang af medicinlisten. Vi accepterer ikke 5.000 årlige dødsfald og 100.000 indlæggelser hver år pga fejlmedicinering 
  • nem adgang til gode og billige undersøgelser, briller og kontaktlinser samt høreapparater og at kommunerne yder tand- og protesepleje, herunder omsorgstandpleje
  • mennesker med demens og deres pårørende får en kvalificeret behandling og rådgivning
  • seniorer på sygehuse, i plejecentre og i hjemmepleje behandles respektfuldt og fagligt kvalificere. Vi støtter at personalet har gode arbejdsvilkår, uden for meget bureaukrati. Vi støtter Ældrekommissionens 40 anbefalinger.
  • en værdig død og ret til selv at bestemme over forløbet 
  • at vi er ældrepolitisk aktive på tværs af alle politiske partier for at varetage og forbedre vilkårene for alle seniorer i Danmark
  • flere valgmuligheder på boligmarkedet, der passer til moderne seniorers ønsker for trivsel i den 3. alder
  • et hav af fællesskaber og alsidige kulturtilbud gør en forskel i det danske samfund og bibringer den 3. alder en større livskvalitet”

Du kan støtte Danske Seniorer med dit medlemskab! Læs mere om dine fordele med medlemsskabet her: https://danske-seniorer.dk/component/rsform/form/6-meld-dig-ind-her

Kan du fremvise et medlemskort til Danske Seniorer, får du 20 % rabat på alle vores juridiske ydelser – Herunder omfattet rådgivning ved hjemmebesøg.

Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du at høre mere om samarbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os pr. tlf.nr.: 27 82 22 29, eller ved e-mail: kontakt@testamenteraadgivning.dk.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen

Testamente Rådgivning

UFORPLIGTENDE

RÅDGIVNING PÅ TELEFONNR.:
 +45 27 82 22 29