27 82 22 29 - Ring til os gratis og uforpligtende

Privatlivspolitik for Testamente Rådgivning IVS, CVR.nr.: 38926578.

Hermed følger vores Privatlivspolitik omhandlende hvorledes Testamente Rådgivning opbevarer og behandler persondata.

Hos Testamente Rådgivning er det vigtigt at vores klienter føler sig trygge – derfor sikrer vi altid, at klient-oplysninger behandles fortroligt og sikkert. Testamente Rådgivning er et lille specialiseret kontor som beskæftiger sig med rådgivning, samt udarbejdelse af juridiske dokumenter inden for familie- og arveretten. Læs vores privatlivspolitik nedenfor, og se hvorledes Testamente Rådgivning iagttager og beskytter samarbejdet med klienten:

 

Formål med Indsamling og Behandling af Persondata:

I forbindelse med vores udarbejdelse af juridiske dokumenter, herunder hyppigst omfattet testamenter – indhenter vi fra dig, oplysninger til brug for udarbejdelsen. Dette hovedsageligt værende nødvendige identifikations- og kontakt oplysninger. Såfremt vi ikke modtager disse oplysninger, er det ikke muligt at opfylde de identifikationskrav der stilles til indholdet i de juridiske dokumenter. Det er således med formål at sikre klientens interesse at disse oplysninger indhentes.

Af interesse for Testamente Rådgivning, skal vi behandle og opbevare kontakt oplysninger på klienter- dette til brug for overholdelse af skattelovgivning og bogføringslovgivning. Visse oplysninger skal vi efter lovgivning opbevare i mindst 5 år. Vi sletter alt persondata når dette ikke længere opfylder vores legitime formål. 

 

Klage:

Du opfordres hermed til at rette henvendelse til vores kontor på tlf.nr.: 27 82 22 29 eller ved e-mail: HS@testamenteraadgivning såfremt du mener at vi behandler dine persondata i strid med lovgivningen. Vi vil gøre vores bedste for at udrede eventuelle fejl og mangler. Finder du efter henvendelse, stadig at dine oplysninger behandles uansvarligt eller i strid med lovgivning, kan du altid rette henvendelse til Datatilsynet. Datatilsynet har følgende kontakt-oplysninger: Borgergade 28, 1300 København K. Tlf.nr.: 33 19 32 00 – Læs mere om dine muligheder samt rettigheder her: www.datatilsynet.dk.

 

Dataansvarlig:

Den dataansvarlige er Jurist Henriette Schmidt, Indehaver af Testamente Rådgivning. Henriette’s kontakt-oplysninger er : tlf.nr.: 27 82 22 29, mail: HS@testamenteraadgivning.dk

 

Vi står til rådighed for uddybelse og forklaring af nærværende politik – henvend dig på ovenstående kontakt-oplysninger for interesse. Yderligt, forbeholder vi os retten til løbende at opdatere og revidere i denne Privatlivspolitik – Dette således vi altid, efter bedste evne løfter vores ansvar inden for håndtering af persondata. Som eksempel kan det være aktuelt at opdatere vores Privatlivspolitik, såfremt vi udvider og/eller udvikler vores nuværende ydelser.

UFORPLIGTENDE

RÅDGIVNING PÅ TELEFONNR.:
 +45 27 82 22 29